Back from Madeira

Now I am back from a great week on the beautiful island Madeira! I didn’t bring my computer so I haven’t looked at all the photos I shot with the camera yet, so here are some snaps from my phone until later. 🙂 Looking forward on seeing how the photos got. I always find it a bit scary not to bring my computer so I can look at the photos while there. What if there is some setting wrong and all the photos are a bit blurry when I zoom in?? So much that can happen. 🙂

Nu är jag tillbaka efter en toppenvecka på den vackra ön Madeira! Jag tog inte med min dator så jag har inte tittat på bilderna från digitalkameran ännu, så postar några från mobilen så länge. 🙂 Jag ser fram emot att se hur bilderna blev. Jag tycker alltid det är lite läskigt att inte ta med datorn så jag kan kolla bilderna när jag är på plats, för tänk om jag har någon inställning fel och till exempel alla bilder är suddiga när jag zoomar in i datorn? Mycket som kan gå fel.

 

IMG_0277_edited_webIMG_0318_edited_webIMG_0330_editedIMG_0002_edited_webIMG_0045_edited_webIMG_0096_edited_web

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: